sunnuntai 2. toukokuuta 2010

vappen

O: Mulla on nyt super hyvä fiilis ! Eilen oli tosi kivaa viettää vappua kavereitten kans, eikä kauheesti oo kyllä kuviaka eilis illasta/yöstä. Elikkä tossa nyt ihan pari kuvaa mitä oon ottanu eilen ja tänää. Mun pitäs nyt kiirehtiä syömään ja laittautumaan ehkä vähän jos meinasin vielä uloski mennä. Heippaihanuudet, ja nii tosiaa hyvää vappua (vähän ehkä myöhässä)


Ps. Voisitte keksiä ideoita mitä mä voisin kuvailla, ku ei ihan hirmusesti oo mitää ideaa. Ja postausideoitaki saa toki heitellä !

7 kommenttia:

 1. heijjj se sellai postaus ois kiva tosi paljon kuvia eri kansioista ja kesältä ja talvelta ja sillee (-: kuvapläjäys kaikista kuvakansioista ! ja voisit kuvailla esim huonettasi ja lempparileffat (=

  VastaaPoista
 2. Emsu - Niii, no siis mähän oon tehny huonepostauksen pari kuukautta sitten, mut nii jos ihmiset haluu et teen huonepostauksen, ni tottakai voisin tehä semmosen ! :-)

  josefina - Kiitti ideoista hei ! :---)

  VastaaPoista
 3. ooii ihania kuvia :)
  olis kiva jos tekisitte semmosen postauksen et miltä näytitte ala-asteella tai siis semmonen "minä 1 v" ja "minä 10 v" tai siis semmone :--)

  VastaaPoista
 4. Ninnisi - Kiitti ! :--) Mä mietin itekkii, et semmoin ois ehkä ihankiva, mut en tiiä löytyyks multa kauheesti semmosia kuvia, tai mähän voisin kaivella kyl vanhoja valokuvaikin. Kiitti ideasta hei !

  VastaaPoista
 5. oi ihana toi eka kuva !½

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy