lauantai 22. toukokuuta 2010

londoooon

O: Sain laitettuu koneelle lontookuvat, ja nyt aattelin tulla postaamaan ekan erän niitä kuvia. Ostospostaus tulee jossaa vaiheessa, heti kun kerkeän kuvaamaan ne. Ärsyttää ku tinpyic lagailee nyt jotenkii, joten tässä kuvien laitossaki on vähän haastetta, ja varsinki ku on vielä kiire laittautumaa ja kaikkee mahollista :-D Mutta l0ntoossa oli kaiken kaikkiaa kyl superkivaaaaaaaaa ! Nom mut ei mulla kauheesti muuta asiaa ollukkaa, heippa kaikki ihanuudet ! ♥

14 kommenttia:

 1. Oii kauhee matkakuume iski! :D

  VastaaPoista
 2. ei vitsit,ku ihania kuvia! määki tahon lontooseen NYT!

  Ja hei, mistä tilasitte matkan? :)

  VastaaPoista
 3. Mulleki meinaa toi tinypic nyt vittuilla että jeee :--p

  Ja olikos tää ihan teidän perheen keskeinen lontoon reissu vai luokkaretki vai mikä ku oon vähän pihalla :-D

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi ku oon nii kateelline, mäki haluun lontooseeen! =D Mut ihania kuvia :>

  VastaaPoista
 5. Anni+Krisi - Hihii niii. Sinne kyl kannattaa mennä! Tilattii se ebookers.fistä :-)

  josefina - Niiii, onneks nyt kuitenki noi kuvat näkyy :-D siis olin perheen kans :-)

  Hansu - Hihihi, kiitti !

  tiaaaa - kiitti paljon ! :-)

  VastaaPoista
 6. Oi nyt kyllä tuli iso kaupaus lontooseen kun näitä kuvia katoin :) olin nimittäin noin kuukausi sitten itekki perheen kans lontoossa ja oli kyllä kivaa ! missä päin te olitte ? :)ja odotan kyllä innolla ostospostausta ! :)

  VastaaPoista
 7. Ooh, mä haluun kans !
  Oli tarkotus mennä tossa kuukaus sitten Lontooseen, mut tuli taas Skotlantiin tuhkaa, ja.. :/
  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 8. Laura - Hihi nii :--) siel oli tosi kivaa! nosiis oltii vähä ympäri lontoota :--D en mä muista ihan tarkalleen sitä paikan nimee enää :-D Joo kyl se tulee ku kerkeeen tehÄ ;-)

  Anonyymi - aaa, voi :--( joo meilläki oli ihan parista tunnista kiinni et oltaisko päästy sieltä pois :--D onneks päästii

  VastaaPoista
 9. heippa ! miten te teitte ton tai siis millä muokkausohjelmalla muokkasitte/teitte ton edellisen postauksen kuva jutun. Missä on nuo kuvat tollee kaks vierekkäin ja alla on tollee vielä kaks, että ne on kaikki yhessä ''supussa''. tai no yksinkertaisesti nuo kuvat on kaikki yhessä allekkain? Jos nyt ymmärsitte mitä mä tarkotan XD

  VastaaPoista
 10. ois kiva ollu nähä kuvia myös enemmä maisemista, kun noi on aika yksityiskohtasia kuvia. toivottavasti nähdään vielä enemmän kuvia! ostoksia ooteles.

  VastaaPoista
 11. ihania kuvii ! millä kameralla(objektiivei) kuvaat ? =)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi - Muokkaan picasalla vaa ihan :--) se on tosi helpppoooo!

  Anonyymi - Otin tosi paljo maisemakuviaki, mut tos on vaa eka erä noita kuvia, otin meinaa kaks muistikorttia täytee. Mut en tiiä tuleeko ees sitä toista osaa niitä kuvia, ei ainekaa vielä. koska on niiiin paljo kaikkii muitaki postattavia kuvia.

  Anonyymi - kiitti! :--) mä kuvailen canonin megavanhal 350Dllä, siihen on ostettu makro-objektiivi. Nyt viis vuotta vanha, mut silti hyvä :-)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy