lauantai 1. toukokuuta 2010

Vapppulalalala

H: No johan oon taas pitäny iha huomaamatta taukoo postauksist! Ja nytkää ei oo mitää hirveen hätkähdyttävää asiaa kylläkään. Parit kuvat vaa ja et elos ollaa, no hehe ihanku joku luulis etten ois. Viime päivät menny futisjutuis ja kavereitten kaa oleskelus ja arvatkaas kuka vetäs 4½ matikan valtakunnallisist :--D Oeee!
Tänää oli koulus tosi rento päivä, ekal tunnil ei ollu opettajaa ollenka ja vaiheltii vaa vaatteit ja laitettii hiuksii ym ja äikän tunnil katottii netist jotai puuha-pete dance remixei ja kuunnteltii mitä eläimet sanoo ja tanssittii :----D Ja meijän äiti on tehny tooooosi naminannoi munkkei ja simaaki jota varmaa huomen pääsen maistaa. Huomeen on myös semmoi vappurieha mikä järjestetää meijän joukkueen kaa ja sen jälkee jotai vappuzembaloo, heheez!

//Ainii unohin sanoo et tänää oli koulussa EPP, siks tommoset vaatteet. Mulla tosin oli Aatun vaatteet enkä näyttäny mitenkä erityisen erilaiselt mut en kyllä tommosta osais päässä pitää :-D Aatsa oli kyl vähä hullumma näköne mun kukkalegginseis ja pinkis hamees..

KLARA VAPPEN kisut ♥

5 kommenttia:

 1. I like the redhead girl! ^^

  VastaaPoista
 2. jee olet hengissä siis :-D kivoi kuvia taas (-:

  VastaaPoista
 3. josefina - hehee nii :D ja kiitttti!

  Anonyymi - joo koitetaa saada jossain vaiheessa aikaan se =)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy