keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

You appear just like a dream to me

H: Voiks joku kertoo mulle et miks tuol on pakko sataa joka ikinen päivä vaik vast alkanu loma? Tosi tyhmää.. Mut no ei toi vesisade nyt ihan hirveesti oo menoo rajottanu, ei vaan saa otettuu arskaa kyljyksille ku se piiloilee pilvien takana.

Mut arvatkaa tuituttaaks mua ku yritin äsken tehä vasempaa korvaa toista reikää ite ja en saa millään survottuu sitä korvista siihen! Nyt on korva ihan hellänä, mutku en haluis nyt luovuttaa ku kerranki uskallauduin tähän.. Ja nyt ku innostuin tekemää tätä reikää korvaan, ni innostuin taas enempi napakorusta! Must semmoin ois hurjan söpö, mut taitaa jäädä pelkäks haaveeks.
Huhu, voisin tehdä ens postauksee listan kaikesta mitä haluun ja tarvitsen, (tai ainaki luulen tarviivani..) koska huomasin tänää et semmosia asioita on täl hetkellä ihan liikaa :-D

Nyt oon ihan nollilla ja noi kuvatki on iha random sekalaisii viime ajoilta, mut saakoot kelvata paremman puuttees :-d

10 kommenttia:

 1. hei ole niin kiltti henna, että neuvoisit miten ihmeessä saan tämmöisen ihanan blogimallin niikuin teillä. kyselinkin jo oonan postaukseen mutta se käski kääntyä sun puoleen (-:tää blogimalli on just perfect, ihanan selkeä ymsyms mut oon ite niin avuton näiden kanssa. sitä html-koodistakaan en ymmärtäny mitään :-D jos sitä kautta muoksitte, kehtaisitko neuvoo vähän mitä numeroita yms ootte vaihtanu tai mitä niitä nyt..? olkaa niin ihania, kukaan muu ei oo auttanut mua :-D ootte parhaita (-:

  VastaaPoista
 2. kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. ihanat noi bikkkkkinit

  VastaaPoista
 4. http://livesintrees.blogspot.com/2009/10/ulkoasun-muokkausta.html < tossa vastaus toiselle anonyymille

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - mä oon tosi huono neuvomaan, mut koitan nyt yrittää jotenki :-D eli siis otettiin se kaikkein yksinkertasin malli sieltä missä niitä saa muokattua ja valittua, nimeä en valitettavast muista ja ku toi on näköjään muuttunu tommoseks oudoks toi ulkoasunmuokkaus ni en osaa varmaa ees käyttää tota enään! sitte ku oot valinnu ton blogimallin, ni alat muokkaamaan niitä värejä, ja sen pitäis olla ihan helppoa :-) paitsi tiiä nyt tosta ku se on uudistunu.. apua hirveetä ku en muista enään mitää noita ja osaa käyttää tota enään et voisin kattoa niitä lukuja ym! http://livesintrees.blogspot.com/2009/10/ulkoasun-muokkausta.html mut tuol on hei aika kivasti selitetty noit joitain ulkoasun muokkaamisjuttuja, et jos tosta ois sulle ees vähän apua toivottavast! anteeks et must ei nyt ollukka hirveesti apuu :-s

  Anonyymi - hihiz!

  saana - jepuliiis!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - haha johan laitettii sama :--D

  VastaaPoista
 7. jöö kivat boobsit sul (not)

  VastaaPoista
 8. mistä noi bikinit on ostettu? aiwan älyttömän ihanat <33

  VastaaPoista
 9. 'saa otettuu arskaa kyljyksille' hahihiii :DD

  VastaaPoista
 10. Anonyymi - tos kuvas on mun kaveri ja sil on tosi kivat 'boobsit' must xd

  Mariella - h&m. mustaki ne on tosi kivatsut!

  Anonyymi - :--D

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy