torstai 10. kesäkuuta 2010

Ja mä tuun rakastamaan, aina rakastamaan kaikkea sussa


Roll Deep ft. Jodie Connor - Good times


H: Huuuih kotoon ollaa! En päässy sanomaa tänne puolelle mitää ja nääki kuvat piti jo joskus perjantaina tulla postaamaa mut netti temppuili tosi ilkeesti ja lauantaina oli niin hurjaa kiiretää ja menoo ettei kerenny :-D Ja olin sielä Sotkamossa siis nyt sunnuntaista tähän iltaan asti vaarin mökillä! Ei ollu kyllä ihan niin lämmintä ku tääl kotoon..

Tanssiaiset oli tosi ihanat ja meinas itku päästä ku kaikki oli niin nätteinä ja tanssi oikee viimesiä tanssejaan sielä ja kevätjuhlas sit kaikki viime viikon aikaan kerääntyneet kyyneleet sitte tulvi ulos :--D (Meinaa kyl tulvii vieläki koko aja..) Ilta oli railakas ja oli tosi hubaa! Kiitti kaikille 2007-2010, ootte ihanii ♥ (hui että ku tärisen ku kirjotin noi jutut!)
Mut kesäloma on nyt korkattu, kui ihanaa! :------)

6 kommenttia:

 1. tää blogi on niiiiin ihana ! Luin nää kaikki tekstit tuolt tammikuust asti , koska ihastuin ihan totaalisesti :-----)tää on tosi piristävä, ku on paljon kuvia ja kaikkee!:--)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - voooi kiitoksii! kommenttis oli kans tosi piristävä! :---)

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! :) mulla on niin ikävä meidän ysiaikoja :>

  VastaaPoista
 4. Ninnisi - niiii, tosi haikeeeeta! :(

  VastaaPoista
 5. voooih! tuli melkein tippalinssii ku katoin noit kuvii. harmittaa vaa tooosi paljon ku otitte noit yhteiskuvii sillon ku mie jouduin olee siel muotinäytös jutuis eikä kukaa enää sen jälkee halunnu ottaa niit vaik pyysin jo aiemmin et jos otettais niit vast sit ku mieki pääsen. =(

  VastaaPoista
 6. emma - vooi niiii :'s ja aaaaaa no niii :-( mutku seki on vähä hankalaa yrittää saada kaikkii sit taas uuestaa uutee kuvaa ku kaikki huiteli pitkin koulun käytävii ja pihoi =d

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy