keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

And I remember every word you said


Robyn - Be mine
H: Täl hetkel musta ei irtoo tänne blogiin mitää muuta ku muutamat kuvat viime ajoilt, oke pari vähä vanhempaaki, ja ton sään ihastelu. Eilen oli taas kivat biitsi-pelit ja mun pienet rusketusrajat vahvistu vähän lisää! Pari pisamaaki on tullu lisää ;-)

Psst ettikää kuvist kaks marjaa..
Öö mites tää vika kuva, huhu ku näytän ihan mamilt! En muistanukka et mun tukka oli noin laineikas ja tumma talvel. Vois joo kyl käydä ostaas sen hiusvärin..

17 kommenttia:

 1. vooi vitsi toi paita tossa tokassa kuvassa on ihana ja viimene kuva susta on hirmu kaunis (-:
  noi kuvat on myös kivasti muokattu. mä en oo oikein onnistunu toteuttamaan vielä mitään kivoja 'yhdistelmiä' mutta noi toimii kivasti!

  olipa sekava kommentti.. :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja toi vika kuva on niiiiin kaunis <3 tai siis SÄ oot niin kaunis <3

  VastaaPoista
 3. HEII MIS JOUKKUEES PELAAT? :):)

  VastaaPoista
 4. heii ! ihana oot ja kaunis <3 ja muute, mite saa ton youtube videon tollee matalaks ? kiitti jos viittit selittää :D <33

  VastaaPoista
 5. Toi vika kuva nii toi hiusväri sopii tosi hyvin sulle!♥

  VastaaPoista
 6. heippa ! muokkaatko kuvat photofiltrellä ? jos, niin voisitko kiltti ihana kertoa mulle ton et miten saa kaks kuvaa tolleen et toinen on kevyesti toisen päällä. oon yrittäny kaivella tota juttua mut en vaan ole tajunnut.

  VastaaPoista
 7. laura - Haha kiitoksii kovasti ihana! <3

  Anni ja Krisi - Hihiz :-)

  Mariella - :-):-) Kiiitos!

  Anonyymi - Valkealan Kajossaha miee!

  Anonyymi - Hah kiittti :-) Ja oon selittäny sen pariki kertaa kommenteis mut en nyt jaksa selaa ni selitänpä uudestaa :-D Eli siis ku otat sen koodin sieltä upota-kohdasta ni siellä ku on KAKSI kertaa kohta height ni vaihda sen numeron tilalle 25 :-) Niiden molempien siis. Toivottavast tajusit!

  emmi - Munki mielest parempi toi nyt ois kuitenki ku tää nykynen :-)

  Anonyymi - En oo muokannu photofiltrellä enkä ees omista semmosta :-D Picasalla muokkasin nuo. Eli jos sulla on picasa ni voin tässä nyt nopeesti neuvoa sulle miten saat sillä ne päällekkäin. Eli meet johonki kuvaan ja sen kuvan alapuolelta meet sinne kollaasiin. Sitte siellä niistä asetuksista mitkä on siinä vasemmalla ni valitses sen päällekkäisyys-jutun. Sitte vaa valitset kuvan minkä haluut sen päälle ja painat sitä vihreetä rastia tai ruksia mikä lie onkaan :-D Toivottavast oli jotain hyötyy ees!

  VastaaPoista
 8. juu, älysin ((: siis ton videohommelin, kiitoss tooosi pajon <3

  VastaaPoista
 9. Anonyymi - Oleppas hyvä :-):-)

  VastaaPoista
 10. Ootte nii ylisöpöjä!^^

  VastaaPoista
 11. hei :D latasin ton picasan ja aattelin et osaan muokata tollei miten säkin :D mut haluuks koittaa neuvoo uusiks :) hihi :D Siis ku muokkasin ihan ekaa kertaa tolla ni enhän mä mitään osannu! :<

  VastaaPoista
 12. Hansu - :-):-)

  Anonyymi - Haha vooi :-D Noh siis mitäs kaikkee mä nyt neuvoskelisin sitte. Eli siis, kaihan sä sait ne kuvat siis jo sinne picasaan menemää? Sen jälkee sitte meet siihen kuvaan minkä haluut siihen ja klikkaat sen sillei että se menee silleen isoksi ja et sitä pääsee muokkaamaa. Sitte sieltä sen kuvan alhaalta valitset sen KOLLAASI kohdan. Sitte se kuva on semmosena pienenä ja vinonaki siinä mut se ei haittaa ku tällei muokkaat. Sitte sielä vasemmassa laidassa on se palkki missä on asetukset-kohta ja leikkeet-kohta. Siel asetukset-kohdas on heti ylimpään palkki juttu mikälie mis lukee et kuvakeko :-D Sit valitset siitä painamalla vaan sen alimman vaihtoehdon niist eli PÄÄLLEKKÄISYYS. Sit se kuva suurenee koko sen alustan kokoseks ja sen jälkee valitset sen kuvan minkä haluut sen päälle. Eli meet sinne asetukset-kohdan vieres olevaa leikkeet-kohtaan ja siin on sen kansion kaikki kuvat ja ne on kaikki maalattuina eli jos et haluu kaikkii ni napsauta ensin sinne kuvien välii ja sitte sitä kuvaa minkä haluut. Mut jos se kuva minkä haluut siihen päälle ni ei oo siinä samas kansios ku missä se toine kuva ni sit siin on se hae lisää-nappi ja etit sen toisen kuvan. Ja sit siel sen koko asetukset ja leikkeet lootan oikees yläkulmas on semmoin vihree plus-merkki tai joku ni painat sitä ni se lisää sen kuvan siihen. Toivottavast tajuut tost ees jotain :-D:-D

  VastaaPoista
 13. toooooi biisi on ihan tajuttoman hyvä, iii =) ja toi vika kuva, uu ihana♥

  VastaaPoista
 14. the world throught the eyes of our - hihi nii on! ja kiitoksiiii! :-)

  VastaaPoista
 15. hei kiittti tosta neuvomisesta! <3 sain tehtyä jonkunlaisen (tuli vähän ruma mut siis osasin ja tajusin miten se tehään!) :D pitää treenailla. :D :D

  VastaaPoista
 16. Anonyymi - Hihiz no hyvä et oli jotai apuuu! :--)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy