maanantai 26. huhtikuuta 2010

Beibi, teen mitä tahansa vuoksesi; pakastan mummoni, lennän luoksesi


Johan oli lennokas viime viikko ja viikonloppu! En hengähtäny paljoo yhtää ja loppu viikonloppu sit päättyki muutamien ihmisten tunteiden purkauksii :-D Ja tulin vähä kipeeks, johtunee siit et ajettii Kouvolast Korjan abclle ja takas illalla hirveen kylmässä ja ilmeisesti liian vähis vaatteissa, eli en tänää menny kouluun mut huomenna oli tarkotus kyl mennä.
Tänää muhun iski ihan kamala turhautuminen näit mun hiuksia kohtaan ja päätin et pakko tehä jotain. Noh enpäs keksi miten saisin lievitettyä tätä mun hius-ahdinkoa, mut pidennykset ja ton suht lyhyen juurikasvun värjääminen ei oo hirveen kaukana.. Vaikka oonki ollu vähän pidennyksiä vastaan koska niihin uppoo miltei turhaan rahaa ja omat hiukset on tottakai kivemmat, mut mauu tää pituus on mur! Mut katellaa mihin nyt sit päädyn ;)

Olipas riehakkait kuvii :-D Ja huomenna tilaan ehkä ginalta pari juttuu, niist sit ehkäpää myöhemmin (iha perusjuttui kyl on..).

Öitä pallerot!


♥henna

11 kommenttia:

 1. tuo 4 kuva! AIVAN IHANAAaa tai no kaikki on :)

  VastaaPoista
 2. onko tuo sun vieressä oleva poitsu sun poikkis?

  VastaaPoista
 3. apuuaaa vähä ihana toi muumikoru! :D
  tosi kivoja kuvia :) <3

  VastaaPoista
 4. iina - :---D

  Roosa - heheez ;)

  Anonyymi - ei oo :)

  Ninnisi - nojep, se on mulla ollu iha pienestä asti ja löysin sen vast jostain laatikosta ja oijjoooi mitkä lapsuusfiilikset tuli <3 :-D

  Ansujjei - hihii =)

  VastaaPoista
 5. lollero toi letti! =DDDDDDDDD vähän lyhyt! =DDDDDDDDDDDDDD ja hartiat hirveen leveen näköset. =D ja toi yks kuva missä sie ja jesse ootte mis sie kiipeet ööö onks toi nyt ylhäält päin kaheksas .. ? sun ilme siin! =D ihan sellain "äh..." =DDDDDDDDD jo okei mul on kivaa lähen koht sinne kentälle vaik sie kyl nyt vissii jo oot siel. =DDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia! (-: hei sun hiukset on just kivat. tosin eiköhän kaikki aina kyllästy omiin hiuksiinsa jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 7. emma - noheei mita vikaa :---D hahah sul vissii ollu tota joutoaikaa...........................

  laura - kiitttii! niihä se tuppaa vähä olemaa :D kasvaispaAA!

  VastaaPoista
 8. saisko ton biisin laulajan ja nimen? :--)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi - Apuuaaa en mä muista sitä enää :-D

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy