tiistai 31. elokuuta 2010

nuhaatzatzatza


Nick Lachey - What's left on me
H: Ette ikiin arvaa minkä takii valvoin viime yönä puol kolmee asti.. Noh meitsihä siivos oman huoneen ja vaatekaapin. Ja karsin kaikki pienet vaatteet ja semmoset mitä en käytä oikeestaa ikiin taikka sit vaa aattelin et haluun rahaa. Oli kyl aika järkkyiki vaatteita mun kaapis lojumassa, eli varmaa puoliika en kehtaa myydä niistä :-D Aika kammottavaa kasari meininkii ne mun jotkut parin vuoden takaset kirppari 'löydöt'.. Eli laitetaa varmaa huuto.nettii Oonan kaa täs joku päivä kuha saadaa tehtyy tunnukset sinne ja kuvattuu vaatteet jne :-)

Tänää käytii ostaas mokkula ja olin ihan innoissani siitä, mut nyt suututtaa ku tää on hitaampi ja netti pätkii koko ajan.. Voi näitä elektroniikan ihanuuksia.


//tein tätä postausta vissii viis tuntii, ei toki oo hidas ja pätki ei ei..

11 kommenttia:

 1. Ompa tää postaus kiva ! :--) -oonu

  VastaaPoista
 2. ahh, en malta oottaa et laitatte vaatteita huuto.nettiin

  :D

  VastaaPoista
 3. Oonuskipoonuski - thanks dyyyyd ;)

  Hansu - kiiitsaaa!

  Ano - nooh mut ei kandee oottaa liiikoi koska ainaka mun vaatteet ei oo kovinka erikoisii mitä oisin myymäs :---D

  VastaaPoista
 4. Henna mulle kerrot iha ekana sit sen "tunnuksenne" mitälie huuto.nettii >:D Hoho. No eii :) Onks toi seinä uus, toi ekan kuvan, vai ollu aina? Vai jonku muun huone? Anyways, haluisin et tekisitte kummatki KUNNON huonepostauksen. Sit kertoisitte tärkeimmist jutuist/mukavimmist jutuist huonees. Vaikka se sun remontti ei ois tehty. Vai onko =) ?
  No kuitenkii =)

  VastaaPoista
 5. Hei miten noi biisit saa tohon tollee ettei ne oo videona tai siis tollee miten teil aina on ? :)

  VastaaPoista
 6. hei henna, onko sulla oikeesti luonnostaan punertavat/oranssehtavat hiukset?:)

  VastaaPoista
 7. Mistä toi huppari on ja noi korut tossa yhessä kuvassa sun kädessä? :)

  VastaaPoista
 8. Katjuli - :--D hahaah. se on annan uuen kämpän seinä! ja joo voisin tehä joku päivä jonkulaise huonepostauksen tai semmose =)

  Anonyymi - no siis ku meet youtubes siihe biisii minkä haluut ni sit sen videon alapuolel on sellain upota-nappi ni paina siint ja sit siihe tulee semmoi koodi ja sen alapuolel semmosii koon vaihtojuttui ja värin vaihtoo jne ni jos ne koot ei oo semmoset mitkä haluut ni vaihat. sit kopioit sen linkin siintä ja liität postauksee siihe mihi kirjotatki ja se sit näkyy vast silloi ku oot julkassu sen postauksen ni se video sillei =) toivottavasti tajusit!

  Peppi - nojoo... :-D

  Anonyymi - huppari on dropinilt ja yks noist koruist on nomination ja toi valkonen on lindexist ja toi kimalteleva on siit yhest lahen kaupast mut nyt en pysty muistaa nimee :--D

  VastaaPoista
 9. sul on tosi ihanii vaatteita !:)JA OOT TOSITOSI NÄTTI (=(=

  VastaaPoista
 10. Anonyymi - no höpsis mut kiitti :-) osaspa piristää mun tylsää päivää!

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy