maanantai 16. elokuuta 2010

hair is my business

O: Moi! Täällä kirjottelee tuleva parturi-kampaaaja. Oon ihan innoissaa tosta koulupaikasta, siellä on ollu tosi kivaa nyt nää pari päivää mitä siel oon ollu. Jos ei jaksa kuunnella koulusta nyt, kannattaa ihan suosiolla vaa skipata tää postaus :-D Meillä on ollu tänää aika pitkä koulupäivä 8-16.00 ja sama tiistaina. Sit joppuviikko onki lyhempiä päiviä n. kaheksasta 12 tai yhtee.

Meijjän pitää ostaa tosi paljo kaikkee kouluu varten ja kaikkeen menee noin 1100 euroa. Tänää saatii koulusta saksia ja harjoja niinku noista kuvista näkeeki! Viimeviikon perjantaina saatii myös harjotuspäät ja lisähiuksia niihin sitte ku ollaa saatu ne leikeltyä kaljuiks :-D mun pitäis vielä ostaa mm. työvaatteet, kengät, kampaus ja leikkuu kirjat mihin menee ihan törkeesti rahaa ( miten kaks kirjaa voi maksaa yhteensä 250e?), matikan sun muitten aineitten kirjat, meikkisiveltimiä ja muuta semmosta pientä.


tommonen mihin voi laittaa kaikki sakset yms
kolmet sakset, partaveitsi, teriä, joku tommonen öljy ja sitte tommonen rengas minkä voi laittaa saksii jos on ihan pikkuset sormet
tommonen jättikokonen pussi mihin mahtuu kaikki noi jutut mitä saatii
seittämän erilaista harjaa
puhdistus suti
kuus erilaista kampaa
50 pientä pinniä, 6 isompaa pinniä ja 6 klipsiä vai mitä noi nyt onkaa :-D
Ekana vuotena meillä on jo vaikka mitä tekemistä koulussa. Pitäis osata jo oikeestaan kaikki, koska joskus joulun aikaa mennää jo vuorotellen hairmannii (se on koulun oma parturikampaamo missä on oikeita asiakkaita) jaiks! me opetellaan siis ihan kaikkea, hiusten leikkuu, permanentit, värjäys, pidennykset, kampaukset, föönaus, rakennekynnet, ehostus yms. Tänää koulussa ekan kerran harjoteltii erilaisia fönaus tekniikoita ja seki oli jo superkivaa! Mä niin ootan et pääsen kunnolla tekemää kaikkea tommosta. Jos tuli jotain kysymyksiä mielee mitä haluisitte tietää ni kyselkäähä toki! Meitsi vois jatkaa hehkuttamista tästä vaikka koko päivän :-D Onks siellä ketää joka on samalla linjalla ku mä,tai haluis parturikampaajaks?

15 kommenttia:

 1. Ooi mä aijon kans opiskella parturikampaajaks ja ois ihan mahtia jos joskus aina voisit tehä tämmösiä postauksia että tietäis enemmän mitä on tulossa =)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa et pääsit sinne mistä tosiaa tykkää, minäkin ONNEKSI :---) meinasin kans hakee parturi-kampaajalinjalle mut näin merkonomin sit parempana, ja sillä mennää :---)

  Mut tämmösiä parturi-kampaaja -postauksia on kiva lukee,en tiiä miks joten jos tästä tulee asiaa nii hehkuta pois ainaki minun puolest :--D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - Hih, voisinhan mä tehä aina välilllä! Kuvaillaa koulussa aineki niitä töitä mitä tehää ni niitäki voisin laittaa tänne siitteku niitten aika tulee ja jotain ;-)

  pipsa - Hihiiii jeeep, oon aina halunnu parturikampaajaks! hyvä me ku päästii minne haluttii ;)

  VastaaPoista
 4. sust tulee varmast hyvä parturi-kampaaja, kun oot noin innoissas ja tykkäät siit! :)) kiva et pääsit sinne mihin halusit!

  VastaaPoista
 5. itteeki ois koukuttanu nii paljo toi parturilinja (sillon kaks vuotta sitten ku valinnat piti tehä), mutta mie pöljä valittin lukion, D::: kivaa kuitenki et pääsit semmoseen kouluun mistä tykkäät!

  VastaaPoista
 6. mä meinasin kans mennä parturi-kampaaja puolelle mut onneks en menny, mulla ei ois millää riittäny rahat noihin kaikkii :o Mut joo siel on kyll varmasti tosi kivaa! :)

  VastaaPoista
 7. Jossutin - Hihiiiii :-) niimpäää onneks pääsiN!

  Juuli - HihiZz, toi vaikuttaa tosi kivalta! En kyl tosiaanka pärjäis lukiossa :-D

  Ninnisi - Haha joo tosiaa tulee aika paljon noita kustannuksia :-D jep, eiköhän kivaa tule!

  VastaaPoista
 8. aaa epistä ku pääsit tonne :( mä en päässy vaik iha tosissani koitin saada ka nousee (ja nostinki sitä) enkä silti päässy ja nyt ku luin tän postauksen nii haluisin vaa viel enemmä tolle alalle : (( mut ens vuon si :D

  VastaaPoista
 9. hahaa, toivottavasti sust tulee joskus kampaaja ja sitte voin tulla leikkauttaa mun hiukset sun luo :D

  VastaaPoista
 10. heheeeee siä ehit jo kuvailee noit! miä en oo uhrannu viel ajatustakaa xdxd aa xd

  VastaaPoista
 11. Anonyymi - Vvoi ei :-( Joo kandee yyrittää ens vuonna jos tosissaa haluut parturi-kampaajaks! :-) tsemppiä!

  Anonyymi - Hahah :--D tuleppas vain sit joskus ku mul on oma yritys ;-)

  ella - HeheZ, ootki laiskimusxdxd

  VastaaPoista
 12. Voiii oon ihan kade sulle ku kuulostaa niin kivalta noi mitä kaikkee teette koulussa! Ite hain kans parturi-kampaaja alalle, mutta en päässy niistä kokeista läpi nii harmittaa ihan saakelisti :-( Tiiäkkö mikä oli alin keskiarvo jolla tonne kouluun pääsi misä sä oot? :-D

  VastaaPoista
 13. Anonyyymi - hihiIZ! :--) Öööö no siis ei mitää hajuu keskiarvoista :-D mut siis pitäis olla se 32 pistettä yhteensä siintä soveltuvuus kokeesta ja koulun keskiarvosta.

  VastaaPoista
 14. tukehdu noihin saksiin

  VastaaPoista
 15. Anonyymi - Okei :-------------)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy