sunnuntai 22. elokuuta 2010

i want i want i want


Rosi Golan - Think of me
Vaatteet H&M, Ginatricot ja Ellos

H: Ääh mun ostos-lista senku vaan kasvaa ja rahat hupenee kaikkee turhaa mm. ruokaan.. Tilasin pari päivää sitte hupparin ja se maksaa 70e (syy miks ostin noin kalliin hupparin oli se että siinä oli korkea kaulus enkä löytänyt muita korkeekauluksisii ja tänää vilkasin ginan sivuja ja hups sielhän oli semmosii puolet halvempina... tyhmä vai tyhmä), mut pitää ehkä palauttaa se ellei se oo ihan ältzi kiva koska mun roposet on ihan nollissa.

Ja turhauttaa ku oon yrittäny etti chinoja kohta jo varmaa puol vuotta enkä oo löytäny. Noi elloksen versiot on ihan kivan näköset ja vähän aikaa sitte oli ginassaki ihan kivan oloset mut sovitin kokoa liian pienii ja sitä seuraavaa kokoa ei sitte ollu enää. Lindexissäki oli ainaki yhessä vaiheessa mut mikä ihme mua silloin vaivas ku en jaksanu sovitella kunnolla ja oikeita kokoja xd
Alan pikkuhiljaa sortuu myös niihin hiustenpidennyksiin. Miksei tukka vaan voi kasvaa nii nopeesti ku Harry Potteril taikka Aatul.... Oikeesti voisin tehä ties kuinka pitkän listan kaikest mitä haluun mut epäilen et ketää kiinnostais lukee semmosta :-D No mut helpottaa ainaki omaa turhautumista jos ei muuta.

Mut ens viikolla alan kunnolla säästämää taas sitä rahaa ja kerämää pulloja oikeen olan takaa! Kyl mie ne rahat uutee obsuu ja ehkä jopa niihi pidennyksiiki saan kerättyy kuha kunnolla yritän :-) ...Rahaa saa toki lähetellä postissa, kiitos!

8 kommenttia:

 1. mul on kahet tommoset vaaleet pökät, ne on niiiin kivat oikeest =) omistan kans valkoset converset mut lyhyt vartisin!
  noi huivit on toooooosi kivoi! :-)

  VastaaPoista
 2. ÖÖÖ tein just kollaasin ja siin oli samoi judui vähän :D:D haha!

  VastaaPoista
 3. Toi huppari on ihana, ku empul on semmoi ja se on niin kivsu että! :):)
  -sara

  VastaaPoista
 4. anni - uuuuuu! ai siis ellokselt vai jostai muualt? :-)

  ella - ÖÖ hahah :-D:-D johan samiz!

  sara - hihi jepulis! =)

  VastaaPoista
 5. kouvolan aleksi 13 on ollu chinoi aineki pari viikkoo sitte siel aika takana

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - uu okei vois käyä vilasees jos ois vielki!

  VastaaPoista
 7. Mullekin voi lähettää rahaa, kiitos! :)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy