sunnuntai 24. tammikuuta 2010

I'm not gonna write you a love song 'cause you asked for it

Innostuin vähän kuvailemaa toissapäivänä. Olin jotain 40min siel pakkasessa pelkässä hupparissa. No okei juoksin 5min välein käymään sisällä ja pakottaas jeree tulemaan ulos kuvailemaan mun kaa :-D Jahtaamisten ja 'oon ollu niin hyvä isosisko'-puheitten jälkee sainki sen ulos ;)
Ihana juurikasvu vissii? :----D No mut maanantaina tai viimeistään keskiviikkona meen ostamaan sen hiusvärin ja laitan päähän!

Viimeseks nää mun ja poitsujen eiliset tuulihatut...................................... Niist piti tulla ilmavii ja niitten piti paisuukki siel uunis mut niist tuli pienii ja kivikovii piparin näkösii tuulihattui :---------D Johtukohan lie siintä ettei meillä ollut kananmunia ni viisaina katottiin netistä että kananmunan voi korvata vedellä :--D Onneks tehtiin kermavaahtoo, ni syötiin sit sitä.

♥henna

3 kommenttia:

 1. Mihin aiotte peruskoulun jälkee? =)

  VastaaPoista
 2. voi noi teijän tuulihatut! =D nyt harmittaa ku en jaksanu tulla teijän kaa koska eilen oli niin tylsä päivä vaa kotoon. =( ja vähän kivoi kuvii muuten. =)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - Mul ei oikeesti oo mitään hajua viel että minne :--D Pelottaa ihan hirveesti ajatella et ihan just pitäis olla päätetty. Mut lukio houkuttelee kaikkein eniten, vaikken ookka kauheen innokas lukemaan :)

  Emma - haha nii =D oli aika pahan makusii kyl, eli et jääny paitsi mistää............... ja kiitos!

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy