perjantai 22. tammikuuta 2010

500 days of summer

'500 Days of Summer on moderni tarina rakkaudesta, olematta rakkaustarina. Se on piikikäs mutta raikas, hauska ja vähän surullinenkin - ihan niin kuin rakkaus. Se on Tomin tarina.

Tom (Joseph Gordon-Levitt) on romantikko, onnittelukorttien copywriter, joka täysin yllättäen rakastuu umpisokeasti kauniiseen sinisilmäiseen Summeriin (Zooey Deschanel), naiseen, joka ei etsi ”mitään vakavaa”. Kun suhde päättyy, Tom palaa mielessään heidän Summerin kanssa yhdessä viettämiin 500 päivään löytääkseen syyn, mikä meni vikaan. Hetkittäin koomisiakin piirteitä saavalta muistelumatkalta Tom löytää loppujen lopuksi paljon yhdessä vietettyjen hetkien iloa ja onnea, ja vastauksen, joka avaa hänen silmänsä näkemään elämän todellisen hienouden.

Elokuvan ohjaaja Marc Webb on tullut tunnetuksi erityisesti musiikkivideoistaan ja hänen vahva musiikillinen otteensa näkyykin läpi elokuvan.

Ohjaus: Marc Webb

Pääosissa: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, Chloe Moretz, Matthew Gray Gubler'

Mä niiiiiiin haluun nähdä ton leffan! Kuulostaa iha super kivalta ja noi kaikki kuvat on niin ihania. Oonko ainoa tohon kuvaukseen ja kuviin tykästynyt?

♥henna

8 kommenttia:

 1. oi että! vähänkö vaikuttaa kivalta! mäkii haluun nähä ton! :)

  VastaaPoista
 2. Tää leffa on ihan täydellinen! mee kattoon se niin pian ku mahollista, rakastan tota niin paljon! Ehkä paras leffa minkä oon ikinä nähny ! Oon nähny sen jo kaks kertaa, eiköhän se puhu jo mun puolesta et täydellinen on :--D

  VastaaPoista
 3. pipsa - apua nyt mun on ainaki pakko päästä kattomaa se heti! :-D

  VastaaPoista
 4. en oo vieläkää nähny tota, vaikka se on ollut jo nääääääääin kauan mielessä ! ehkä viikonloppuna...

  VastaaPoista
 5. lura - mieki sain nyt kaverilta tikulle ton ja ajattelin kattoo sen ens viikol varmaa =)

  VastaaPoista
 6. Beatiful movie, I watched it this week :) Zoey is gorgeous actress

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy