keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Life after you

Tossa yks päivä leikkelin vanhoista ja uusistä lehistä kaikkii ihanii vaatteita ja asusteita, mistä tykkäsin, ja liimasin ja skannasin, sori vähän huonosta laadausta. Meijän tulostin ei oo meinaa mikää maailman paras :-D Tuli tommossii ihme ruutui noihin kuviin. Mut heippa puput, meen jatkaa huomisii bilsan kokeisii lukuu !

♥oona

8 kommenttia:

 1. hhaaaa ♥ noi vihreet bikinit on söpöt! :)

  VastaaPoista
 2. HEEEEEEI, järjestäkää joku blogmiitti! kaikki high-street stylen tytöt ja annikat, rosa-fionat ja kaikki! ihan oikeesti! se olis semmonen vähän nuorempien blogaajien miitti, kato ku noil indiedayssin tyypeil on aina omat bileet niin sitte jos nää ei indiedayssien tyypitkin vois pitäÄ! sori sekava kommentti mut oon niin innoissani!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - hihi nii ois NIIIIIIIIN kivaa, oon ittekki miettinny samaa ! Ainekin semmonen on tulossa, vissii MERICAE, heidiä'a, high-street stylen tytöt, annika-o ja joitkut bloggaajat on semmosesta puhunukkii, mut musta vähän tuntuu että meitä ei pääsetä sinne :-D Ku ei meijän blogi oo ehkäpä viel ihan niitten tasonen, tai enhämmä tiiä :-D Mut semmonen tutina, että me ei sinne päästäis, mut nii :-D en osaa sanoo !

  VastaaPoista
 4. joo hei must ois kiva nähä teijjät jossain blogimiitissä, ku kuitenki tejjän blogi on kehittynny niiiiiiiiiin huimast! Ja oe kivoi vaatteit!

  VastaaPoista
 5. Miks hehkutatte muille että ompas kiva blogi tuitui yms. mutta ette ikinä liity lukijoiksi? Kalasteletteko vähän lukijoita niillä kommenteilla :-----) TUI♥

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Ööö :--D Noh jos ollaa sitä mieltä että on kiva blogi, tai kivoja kuvia eiköhän saada kommentoida sitte ? Kai saa kommentoijja ilman että lukee blogia.

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy