sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Jos sä tahdot niin, on mulle valheesikin tosi

Moiiips ihanaa olla taas omalla koneella ja kotona! :-D Nyt oli viel pakko saada tungettuu nää kuvat tänne koska huomeen en ihan varmasti ehi ja jaksa koska oon aatsan kaa koko illan. Ja ette arvaakka miten puutunu mun pylly on ku saanu tänään istuu melkein 7 tuntii autossa! No mut oulu oli iha jees, vaikkaki oli hirvee ikävä kavereit ja konetta.............. ja vaikka kärsinki tylsyydestä ja jostai teinikapinoinnist ym :-D No mut eiks se nyt oo jonku verra ymmärrettävää ku olin samojen ihmisten kaa siel 4½ päivää ja ilman mun ikäst seuraa? (eheh)
Oon nyt ihan väsypäsy et ei oikee sana luista, mut nois kuvis näkyy toi uus ruutupaita, uudet korvikset ja noi uuet sormukset ja niiden lisäks kolmet piecesit, alennukses 2,95e?!?!? ja piecesin huivin alennukses 5e mitä nää alennukset on. Jos kiinnostaa tietää hintoi tai ostopaikkoi ni kyselkää :--D Ja toi clutch, oi että mä rakastuin siihen! Muuten oisin ostanu, mut 20e oli sillä hetkellä vähän liikaa mun budjetille ni jätin sen sinne :( Nääv ja nyt mua häiritsee ku noi jotku kuvat näyttää ihan siltä ku ne ois otettu sillä mun vanhalla digikameralla.......... Noh mut eniveis, mä suuntaan nyt nukkumaan ja toivottavast en unohtanu sanoo mitään mitä piti

♥henna

16 kommenttia:

 1. Mistä toi sun t-paita(?) on? ja paljonko maksoi

  VastaaPoista
 2. Vähänkö söpö tuo eka kuva hihi (----: love your nails <3

  VastaaPoista
 3. Voi ku suloset kynnet! Tulee aivan paulalehmä mieleen :DD
  mistä noi tokan kuvan housut on?

  VastaaPoista
 4. mistä siis toi sormus on? love it O__O

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - ostin sen viiel eurol kaveripojalt ja ei mitaaaa hajuu mistä se on sen ostanu ja paljonko makso :-D mut netist varmaa saattas löytyy? ;o

  josefina - hih kiitti! :-)

  Anonyymi - kiitsa! joo no vähä tulee joo :---D ja ne on kappahlist (kirjotinkoha oikei ees.....)

  pipsa - lindexistä! =)

  VastaaPoista
 6. uuuh. vähän kivat noi tokan kuvan housut! haluun just tollaset mut vaa sen väriset ku selitin. 8) ja kiva toi clutchkii. :D

  VastaaPoista
 7. emma - jeps nii on, ois vaa toisen väriseen ja vähä erilaisempiin, just niinku selitinki kans :D:d ja jep se oli ihaaaana!

  VastaaPoista
 8. Mulla on tollanen samanlainen pöllökoru kotona, mistä toi teidän on ostettu? Itse ostin kirpparilta omani, mutta ois kiva tietää, mistä kaupoista noita saa ostettua, ne on hurjan söpöjä ! :--)

  ps. laitoin tänne jo kommentin kerran ja kyssyin tätä, mutta se ei ole ilmeisesti ilmestynyt tähän postaukseen :o

  VastaaPoista
 9. Claudia - ööö miks mä en nää mitään pöllökoruu missää? :D:D apua oonks sokee. ja jooo oon huomannu et ei tuu kaikki kommentit ja ei ilmota niist jne :o mut nyt jäi häiritsee toi pöllökoru juttu :--D

  VastaaPoista
 10. Eiku hups, tarkotin PEIKKOkorua (joo, osaan kirjottaa). Nii siis se roikkuu tossa teidän auton peilissä :D

  VastaaPoista
 11. Claudia - aa haha :-D no mut mul ei kyl oo mitaaaaaaaaan mielikuvaa mist se on, koska se on ollu ehkä ikuisuuden aina meijän autois roikkuus :-Dmut mul on semmoi mielikuva et toi on yhest semmosest paikast mis käytii ku olin pien ja siel oli joku ihmine pukeutunu peikoks tai semmoseks haha johan menee hankalaks :D mut no joo en tiijä :D:D:

  VastaaPoista
 12. your nails are freaking sweet !

  http://jaimemesculottesrose.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Hei tos yhessä hennan postauksessa oli ne jotkut housut, mitä sovitit, ja oli kuulemma kapp ahllista, niin ostitko ne siis ja onko ne minkälaiset? ne näyttää ainaki tosi kivoilt! :

  VastaaPoista
 14. Anonyymi - en ostanu niitä koska mulla ei ollu rahaa tarpeeks ja jos ne ois ollu toisen väriset :-) ja ne oli tosi kivat päällä ja nii. oisin tosiaanki ostanu jos ois ollu toisen väriset ja jos ois ollu rahnaaaa enempi!

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy