torstai 11. helmikuuta 2010

They won't let me turn around

Lähdin tänään kesken päivän koulusta, itseasiassa heti ekan tunnin jälkeen, koska oksetti ja särki päätä niin paljon. Oonaki lähti samalla kyydillä koska silläki oli huono olo, haha samixet :---D Eli oon nyt ollut koko päivän vaan kotona ja oon kattonut yhden leffan sieltä fin-tv.comista. Ehdin jo unohtaa sen nimen hoh.
Tänään aamulla sillä matikan tunnilla minkä olin vielä koulussa, päätin alottaa karkkilakon! Eli en syö kahteen viikoon karkkia, suklaata tai lakuu! Huhhuh mitenköhän kestän ku ahistun joskus siitäkin, jos kotoonta ei löydy suklaata ja alan itkemään (?!?!?? :------D). No mut joudun maksamaan yhteensä 15e jos syön, eli pakko olla syömättä.
Ja huih ku meil on nyt äikäs se päättötyö aluillaan, ni sehän on ihan hirvee urakka! Teen sen Aleksis Kivestä ja luen ton seitsemän veljestä, koska se ei oo varmaan ihan kauheen pitkästyttävä? :--D Toivottavast.
Ja nyt taas vaihteeks kuvii mun päästä ja sen sellasesta........................................................ Vois alkaa toteuttelee jotai niit postausideoit.
Ps. tilasin eilen konadit nelly.comista! En malta oottaa et ne tulee :--)

♥henna

7 kommenttia:

 1. oi vitsi konadit, haluan kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei älä kiltti raiskaa pisteitä

  VastaaPoista
 3. jennasofia - hihi :-) no vähän mä ootan niit!

  Anonyymi - no mie pistän pisteitä koko postauksen täytee jos siltä tuntuu :):)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - Hei älä kiltti valita täysin turhista (; hehehah

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy