tiistai 23. helmikuuta 2010

No one's written it

Tänää oon lukennu vaa bilsan kokeisii, ja siltikää en osaa mitää ! How awesome. Otin tänää myös kameran kouluu mukaa koska aattelin tehä postauksen päivän kuvina, mutta sitte se vähä epäonnistukii, koska kamerasta loppu jo akku heti ekan tunnin jälkee ! Mut mitä mieltä ootte jos tekisin sellassen postauksen joku muu päivä ? :-) Mut no onneks pääsee sentää lomalle parin päivän päätä, sitä ootetaa innolla ! :-)

Plaaaah tää talvi alkaa jo kyllästyttämää, aineki muo, ku ei enää ees keksi mitää kuvattavaa ! Joten ei nyt oo mitää kamalan erikoisia kuvia teille nähtäväks. Oisko teillä mitää ideoita, mitä voisin kuvailla ? :-) Mut ei mulla muuta, joten heissan kaikki ihanat !
♥oona

10 kommenttia:

 1. nytkun aloin miettii, näytät jotenki tutulta :---D tai sit vaan luulen... ootko ollu ala-asteella länsiharjun koulussa? lahessa...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - En oo ollu :-D Asun kouvvolas :--)

  VastaaPoista
 3. Joo ota vaa kamera kouluu taas ;DDD Kiva muuten toi kuva noist kynistä:)

  VastaaPoista
 4. Sari - haha, nii vähä ajattelinkii et voisin ottaa :--D viimeeks vähä epäonnistu. Ja kiitos paljon :-)

  VastaaPoista
 5. Voisit/ voisitte tehä sellasen päivä kuvana-postauksen, tai sit semmosen viikkokuvauksen että millanen on teijän tavallisin viikko (: kiva blogi!

  VastaaPoista
 6. Okei, kiiiiitos paljon ehdotuksista ! :--) Ja kiitti =)

  VastaaPoista
 7. Miten vietätte vapaa-aikaa, harrastatteko jotain ja kuinka usein näätte kavereita? (:

  VastaaPoista
 8. Henna harrastaa futist, mä en mitää oikeestaa. Tsillaillaa yleensä vaa kavereittenkaa vapaa-ajalla =) Ja joka päivä melkeempä nähää kavereita, tai riippuu vähä koulu jutuistakii, et onko kokeita ym :--)

  VastaaPoista
 9. teil on tosi kiva blogi :-)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy