tiistai 23. helmikuuta 2010

Monki

Kattelin äsken tylsyydessäni vaatteita netistä ja tein kollaasin, taas :-D Tää kipeenä oleilu on niiiiin tylsää! Ja varsinki nyt ku heräsin tänä aamuun iskän ja pikkuveljen huutoon puol kasilta, ku Jere ei jaksanu mennä kouluu...... No mut eniveis, täl kertaa katoin monkilta, vähän niiku virkistääkseni mun muistikuvaa minkälaisii vaatteita siel on. Yllätyin kauheest, koska viimeks ku katoin vaatteita sieltä, ni mun mielest ne näytti ihan erilaisilta ku nyt! Nykyään ne näyttää samoilta ku h&m vaatteet :o Mut jokatapaukses tuun löytämää itteni kuitenki monkista, sit ku se nyt ilmaantuu sinne Helsinkii.

Ja tossa kollaasissa ku on toi takki, rupesin täs kirjottaessa miettii et oiskohan se tummansininen sittenki parempi.....
...
Ja vois muute opetella tekemää vähä taidokkaampii kollaasei....... :D:D Mut mitä mieltä ootte monkin vaatteist ja siitä et se tulee Helsinkiin?

♥henna

13 kommenttia:

 1. iha kiva ku se tulee hesaa mut ite en sinne pääse sinne usee ku asun tampereel : ((

  VastaaPoista
 2. Aah *kuolausrefleksi* Tuon kollaasin vaatteet on ihania (--------:

  VastaaPoista
 3. pipsa - niii :( emmiekä sinne kauheen usei pääse ku pien matka kuitenki ni tulis kalliiks. mut nooh, on se lähempään kuitenki ku tukholma :-D

  josefina - :-D hihii mieki tykkkääN!

  VastaaPoista
 4. Ihanii noi vaatteet ja mun mielest on kiva kun monki tulee hesaan vaikken sinne kauheesti pääsiskää :-))

  VastaaPoista
 5. Ansujjei - niii munki mielest! suomeeki vähä lisää näit kauppoi.... ;p

  VastaaPoista
 6. oh ihanuuksia noi kaikki etenkin farkkushortsit, takki, kengät ja okei no kaikki, niinkun monkin vaatteet aina =D musta on silleen kiva kun tulee monki suomeen mutta ehkä se jotenkin menettää "hohtoaan" kun ennen on aina ollut silleen että ihanaa jesjes tukholmaan kun siellä kaikkia ihania kauppoja jota suomessa ei ollenkaan mutta niin =))

  VastaaPoista
 7. raita 2 - niii samaa mieltä, siis ohan se kyl et ei sit välttämättä oo niiin kovaa hinkuu näihi lähimpii maihi matkustaa ku kaikki samat kaupat on tääl, no oke ei ihan...... mut kuitenki :-D mut oon kyl ilonen et se tulee kuitenki!

  VastaaPoista
 8. ää, noi kaikki on hirmu kivoja!
  tykkään kanssa, kun tulee suomeen vaikka en lähellä asukkaa. lyhyempi sinne kuitenki kun tukholmaan :-)
  mutta totta toi mitä raita 2 sanokin, että se menettää sitä hohtoonsa.

  VastaaPoista
 9. vähän mukavaa et se tulee helsinkii..! =) ja noi kengät on ihanat! katoin niit joskus kauan sitte ja rakastuin. <3 8)

  VastaaPoista
 10. emma - nojep sanos muuta! ei tarvi matkustella tukholmaa ainaka sen takii =D

  VastaaPoista
 11. vitsi miten kivoja noi kaikki vaatteet(:

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy