maanantai 15. helmikuuta 2010

I'm so 3008, you're so 2000 and late

Arvatkaa mitä oli tänää tullut postista kun tulin kotiin!
Se nellyn tilaus! Oisitte vaan nähny mun ilmeen ku tulin ovesta sisää ja toi pötkötteli siin lipaston päällä :-D Sieltä tuli noi piecesit, konadit ja kaks mavalan lakkaa. Oivoi ku noi mavalat on nii söpön väriset!
Noist tuli nyt vähän suttuset, koska en oo ennen tehny mut hihi noi on söpsykät! En saa mun silmii irti noist, haha. Vois noit muotteja ja lakkoja tilata lisää jos oonu tai joku muu tilailee tuolta joskus jotain, koska en nyt ihan viittis tilata kahta lakkaa ja muottii ja maksaa niist postikuluista sen täyden hinnan vaan sen takii :-D
Ja ounou, miten pärjään ku alotin viime viikon torstaina sen herkkulakon ja se loppuu vasta ens viikon torstaina! Täs on kyl ollu nyt jo kovat itsehillinnän harjottamiset ja itsensä kokoon keräämiset :--D Voin vaa kuvitella miten mä ahmin karkkii ku nää viikot on menny.

Ps. Latautuuks nää kuvat teillä muuten nopeesti vai hitaasti?

♥henna

6 kommenttia:

 1. Mulla latautuu joo kuvat ainaki nopsaa :>>

  VastaaPoista
 2. Pinja - okeeij hyvä :-)

  Ansujjei - hihi kiitti!

  VastaaPoista
 3. mulla latautuu aika hitaasti, varmaan sen takia että lataatte tinypicin kautta? =) päivittelen tätä sivua kuitenki paljo nii kuvat latautuu kokonaan :)

  VastaaPoista
 4. moi ei mulla ollu mitää järkevää asiaa mutta halusin vaan kertoo että löysin teidän blogin just ja tykkään tosi paljo :-)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - joo tinypicil ladataa ja ollaa aateltu vaihtaa sitä kuvapalvelinta jos ei lataudu muil nopeesti, mut ei näköjää ookka hirveen monil semmost ongelmaa :-D

  patilda - voooi kiitos paljon! kiva et tykkäät :-)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy