maanantai 11. lokakuuta 2010

put your hands up in the air ooooh

H: Tiiätteks te ku välil tulee yhtäkkii semmosii ajanjaksoi et tuntuu et mikää ei haittaa ja kaikki menee just niin omal painollaa ku pitääki? Mul on nykyää just semmoin semmoin fiilis. Mikää ei ressaa ja kaverit on maailman parhaimpii ♥ Ja koht on syyslomaki uijui meikä oottaa ihan innolla! Ja arvatkaa minkä mokan menin tekemää :-D:-D Ostin sielt Tallinnast jonku päähänpiston taikka sit jalkojen jonku kramppausvampituskohtauksen takii hiustenpidennykset ja ku oon nyt suunnitellu jonku aikaa et värjään tummaks tukan ni ostinpa sitte yhtä tummat pidennykset ku miten tummat hiukset mul oli viime talveen. Mut sit päätinki eile et en mä mitää tummaa tukkaa haluu et otan tyylii jotai vaaleempii tai vähä tummempii raitoi. Heippahei 20eurolle.. Onneks ei ollu mikää iso menetys sentää xd Mut ehkä mä joskus värjäilen tummemmaks ja sit vois niitäki kokeilla.

Ah oon niin rakastunu tähän biisii, thanks for merica's (click!) fb!

9 kommenttia:

 1. Voihan jotkut pidennykset värjätä, en sitten tiedä millaiset olet ostanut.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - niihä joitai voi, mut en mä näitä ehkä kuitenka värjäilemää menis ku ei saa ees kihartaa tmtn xd varmaa räjähtää

  VastaaPoista
 3. ei kai niit pidennyksii kannata vaalentaa ainakaan. :o ku sit ne menee huonoks. vai miten se oli?

  VastaaPoista
 4. Heippsan ! Mulla olis tota yks turkoosi toppi/tunika, jota en enää käytä ja sit semmonen musta ''ympyrähuivi'' molemmat on ginasta, et kiinnostaisko ostaa? ku oon lukenu et jompikumpi teistä, en nyt muista kumpi, niin on tollasta ympyrähuivii ainaki halunnu :-) Mutta ilmotelkaa jos vaan haluatte !

  VastaaPoista
 5. siiri - JEPZ!

  Anonyymi - no ei se varmaa kauheen hyväks oo ainakaa ja näitä nyt en todellaka meinannu vaalentaa tai värjätä ollenkaa :-D

  Laura - uu kyl kiinnostais se huivi ainaki! jos laittelet sähköpostii niist vaik tohon meijän sähköpostii? ja kuvat ois kivat ni tietäis tost topistaki sit :-)

  VastaaPoista
 6. Laura - selvä pyy, meiksi tsekkaa! ;)

  VastaaPoista
 7. vou mistä noi housut :o

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy