maanantai 4. lokakuuta 2010

En osaa olla yksin kun sain sutO: Mooorjesta kaikki ihanat siel! (-: Mulla on ollu tooosi willi päivä, tosin oon kyl ollu kipsuna ja sen takii koko päivän kotona. Must tuntuu et se musta tekeeki hullun ku jummaan vaa kotoon koko päivän. Huomisest en viel tiiä oonko menossa kouluu vaiko pidänks mä viel yhen kotipäivän että sit ainekii parantuisin VIHDOIN kunnolla. Mulla ei oikeestaa oo mitää asiaa, tulimpaha vaa postailemaa ku teki miel. Mut moido kaikke !♥
ps. TOI LAKKA on niiiiiiiiiiin ihanan tuoksusta, et mun oli pakko ostaa. Vaik se maksokii jotaa 6-7 euroo, eikä oo ees mitää erityisen hyvää. Jejee hyvä mie! :--D

11 kommenttia:

 1. Heh mun on pakko jakaa tää tietoo sunkii kans, ku sain ite tietää jonkuu aikaa sitte, että toi ei oo ees lakkaa, se on niiku vaa hiussuihketta ;D Joten ei kyl oo ihmekkää ettei se oo mikää superhyvä kampauksenpitäjä :DD Huomasin käytössä itekkii ettei oo kummempi lakka, mut hyvältä tuoksuu ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - ÖÖÖöö :--D onko?! Mut miks tos sitte lukee et extra hold ;o Hahaa jepjep niii tuoksuuu hyvält

  VastaaPoista
 3. ihanat hiukset!!:)

  VastaaPoista
 4. miten sä saat noist sun hiuksist tommoset :o ;)) ihanat nimittäin ! ja ku sä käännät noi hiukset nii pysyyks se sul tyylii koulupäivän ajan ?

  VastaaPoista
 5. OOTTE MOLEMMAT TYTSYT TOSI KAUNIIITA!! täää on yks mun lempiblogeista!!! <3 tohon edelliseen kysymykseen liittyen, miten saat noi sun hiukset tollee? :) ja mäkii ostin ton lakan muuten sen takia ku se tuoksu hyvälle!!! :))

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Hahaa, kiitos :-) No mun pitäs änkee ihan älyttömäst lakkkaa sun muuta, et pysyis kunnol. Mut kyl ne nyt jotenki pysyy. Oon ihan vaa laittanu suoristusraudal laineet, ja sit kääntäny eestä pikkasen.

  Anonyymi - Hheehaaaa kiitooos :p No selitin just tossa aikasemmassa.Heheee jepjep, toi tuoksuu iiihanalt!

  VastaaPoista
 7. moikka! :) ihana blogi teillä, oon seuraillu jo varmaan puolen vuoden ajan. oon vaan aivan surkee kommentoimaan! on tosi kiva aina lukee kaikkea mitä kirjottelette, ihan tullu harrastus päiväs käydä tsekkaa kaikki blogien päivitykset! mut siis, niin mikä objektiivi sulla tossa on? ja tota, sellanen kysymys et miten saat ton youtube jutun tollei ettei se tuu koko video tai se, et tulee vaan toi palkki? kiitos vastauksesta! :)

  VastaaPoista
 8. Ida - Hihhaaaa, kiva kuulla et tykkäääät ja seurailet! (--: Mun obsu on sigmaDC 17-70mm macro. Noi videot saa sillee pikkusimmiks, ku oot tekemässä postausta, muokkaat html koodii siintä (varmaa tiiät) ja sit ku siin on se videon koodi, muokkaat vaa kahesta eri kohasta sitä kokoa alkuperänen on muistaakseni 385 ja sen laitat vaa esim 25 (-: toivottavast sä tajusit ees jotain :---D

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia :)

  ♥. http://walkingintheairr.blogspot.com

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy