keskiviikko 20. lokakuuta 2010

the end

H: Kaikki loppuu aikanaa, nii loppuu tääki blogi. Joskus päätettii ettei lopeteta tätä vaikka mitä tulis eteen, mut aina ei mee suunnitelmat ihan nappii. Mua ainakaa ei oo nyt parii päivää oikee napannu ollenka kirjotella tähä blogii mitää, koska alko tuntumaa ettei tää oo enää niin meitä ku oli ennen.
Jätetää tää blogi kuitenki näkyviin ja ei poisteta ikinä. Alotetaa molemmat omat blogit ja kaikki jatkuu niinku ennenkin, mut eri osotteis :-)

Tässä (click!) linkki mun blogii, joka on ihan vaiheessa :-D En oikeest ymmärrä noit uusii juttui ja otin tän meijän vanhan blogin pohjan tohon, enkä saa enää vaihettuu fonttien värei yms. Hyvä mieh....
Oona ilmottelee tääl sitte ku saa oman bloginsa tehtyy!

12 kommenttia:

 1. Saija - :ss

  nanna - nyt toimii! piti korjailla ulkoasuu ku vähä sähläsin.....

  VastaaPoista
 2. tuliks teille riita ?:o

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - ei tullu riitaa :-)

  VastaaPoista
 4. Voi eeii :( No mutta ainaki alan seurailee teiän molempien blogeja sitte eriksee! Toivottavasti sama pirtee meno jatkuu kun onnistuitte aina piristää mua kaikil ihanilla kuvilla ja sulosilla teksteillä ♥

  VastaaPoista
 5. Höööh! :C Harmin paikka, teiä blogi oli nii ihana ku kuvat ja tekstit oli nii piristävii ja sillai♥ Mut tottakai alan seuraa molempien omia blogeja hihi(:

  VastaaPoista
 6. linkki ei toimii

  VastaaPoista
 7. Piiu - haha no kyl mun puolest ainaki toivottavast jatkuu! kiittii ♥

  Hansu - hihi no hyvä! ♥

  Anonyymi - kyl sen nyt pitäis toimii!

  ppiiiu - ^

  VastaaPoista
 8. ei linkki toimi vielkää? toivottavasti toimii ni pääsen lukee sitä, tykkäsin hullun paljon tästäkin.:) ehkä se voi olla hyväki että teette omat blogit, saatte vaiks uutta inspistä tms.:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi - hääh kyl se mul toimiii :-D mut no osote on http://wherearetheprettypeoples.blogspot.com/ ja nii toivotaa et uutta inspist!;)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy