sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

You take me round and roundO: Heippahei! Joudutte taas kestää taas näitä peltokuvii :-D Mut innostuin tänää nyt kuvailemaa koska sain vihdoin mun kamsun takas jiippii! Henna on nyt sielä hesacupissa jotenka mä nyt tän viikon aikana kirjottelen täälä sitte pelkästää koittakaa kestää. Kotiuduin tänää tässä illalla mökiltä, ja nyt oon vaa makoillu ja kattonu futista sivusilmäl tässä samalla ku oon tehny postausta. Huomenna sitte ulos kavereitten kans. Voisitte keksii mulle jotain postaus ideoita, vaikkaki pari juttuu mulla on jo mielessä mitä voisin ens viikolla toteuttaa mm. konad postaus ja huonepostaus. Mut nyt rupeen kattoo tota futista heippamoikkakaikki ihanuudet ♥


ps. haha älkää kuolko tolle kolmannelle kuvalle elkääkä neljännen mun ilmeelle :--D

10 kommenttia:

 1. u uu aa nii hehez nyt sait kameras takas siis ;) rakastan nii noit siu ja iinan hiuksiii!<3

  VastaaPoista
 2. eppu - hihiiiZ :--) jepjep sain takas ;-)

  VastaaPoista
 3. tää teidän blogi on muuttunut aika tylsäksi....muutaman sanan postauksia tai postauksia,joissa ei ole järkeä.Tää oli enne yks mun lemppareista,mutta teidän epäinto paistaa tän blogin tylsyydestä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - itseasiassa oon taas ruvennu innostaumaa tästä blogista :--D Mut ihan miten vaa, oma mielipide kuitenki on tärkein. Ja aineki mun postauksissa yleensä pääaasiana on kuvat, eikä teksti.

  VastaaPoista
 5. oon samaa mieltä toisen anonyymin kanssa. ja oot tossa 4 kuvassa ihan miehen näkönen

  VastaaPoista
 6. oooi sul on kivat hiusset! :) JEEEE on tulossa kivoja postauksia ens viikollaa!

  VastaaPoista
 7. Mä en ole samaa mieltä noitten anonyymien kanssa. Aloin vast vähä aikaa si seuraa tätä ja tää teijä blogi on mielettömän pirtee ! I like very much ja peltokuvat on ihanii !

  VastaaPoista
 8. Anonyymi - No oo vaa :-D no se voi olla musta enemminki näytän hiireltä :-D

  Anonyymi - Kiittiii :-)

  laura - Aaaaaaaaaa no kiva et joku on ees tota mieltä :-D Ja kiitti :-)

  VastaaPoista
 9. hei etkös säki pelaa futista? vai etkö vaan menny hesacuppiin? ;o ps. millon se videopostaus tulee? vai ootteko tehny millon viimeks?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi - Kuvailtii vähä aikaa sitte yks video pellolla. :-D mut uusii kyl tulee. Ja mä en pelaa futista, henna on se joka pelaa ja se on hesacupis :-)

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy