perjantai 10. syyskuuta 2010

Why must you tear up my heart

O: Moikkkkamoiii kaikki ! En oo kerenny postailemaa pitkään aikaa, koska kouluun menee niin paljo aikaa, ja sitte meen aina illaks kavereitten kans ulos tsillailemaaa. Mut yritän kyl postailla aina vaa ku kerkeen. Eilen oli kiva päivä pitkäst aikaa, oltii kattomassa kouvolan jäähallilla kaveriporukan kans kookoo vastaa puhti pelii :-) Muuten on kyl ollu suht ärsyi päiviii eikä oo mikää oikee innostanu, syysmasennus... Mut yritän nyt taas ryhdistäytyy ja postailla useemmin. Mut nyt henna tuli meille, jotenka moiks kaikki parhaat sielä ! ♥

(haha kuva kertooki jo kaiken mitä mieltä henna oli tosta iran moposta :-D)

8 kommenttia:

 1. Teidän pitää joka postaukseen kirjoittaa tuo sama asia: 'anteeksi postailutauko, nyt yritän kirjoitella useammin!!!'. Postailkaa silloin kun siltä tuntuu ja älkää miettikö mitä muut ajattelevat. Ei bloggailu mitään pakkopuuhaa saa olla. Ja toivon että ette ota tätä negatiivisena kommenttina, ja Oona, oot tosi söpö!

  VastaaPoista
 2. Oon vähän samaa mieltä anonyymin kanssa, vaik oliski kiva jos aina ois jotai luettavaa, mut ei saa olla pakkopullaa ettei kyllästy :D Nii ja enempi kuvii postauksii ois kiva :p Mut ihan miten jaksatte.

  VastaaPoista
 3. oih, ootte ihanii molemmat :---)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - itseasiassa, en oo pitkää aikaa pyyelly anteeks postaustaukoja :-D mut jepa, oon ihan smaa mieltä, postailen kun kerkeen ja jaksan =) ja kiitos!

  Katjuli - Jepajeeep :d

  Anonyymi - Hi kiitos :-)

  VastaaPoista
 5. pakkoks pistää must tollasii kuvii... xd -aatu

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Haha jep :-D

  Aatu - Joo xdxd

  VastaaPoista
 7. hoho mun mopedi ;)))) t.ira

  VastaaPoista

After all, life is too short to be anything else than happy